R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Profil Manuela25
| Femeie 19 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 62 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
4 rosii mari decojite - 3 ardei iuti bulgaresti - zeama de la 2 lamai - sare , piper alb, delikat - ulei aproximativ 200 ml - feliute de slanina - cate un catel de usturoi ptr. fiecare pastrav - gogosar -crengute de rozmarin prospat
Se iau 2 pastravi mari, se evsicereaza,se sareaza usor si se tin la rece circa 2 ore in urmatorul sos:rosiile decojite se taie cubulete,ardeii bulgaresti se toaca marunt,usturoiul la fel,gogosarul la felzeama de la lamai,uleiul si roz marinul.totul se pune peste peste care se tine nu mai mult de 2 ore la rece intr-un vas ermetic.Se scot apoi, se umplu cu compozitia din vas se pune apoi in fiecare cate o bucatica de slaninuta usor afumata,se unge o folie de aluminium cu ulei se pune pestele in ea si se impacheteaza punandu-se la gratar la foc mediu circa 15-20 de minute(personal eu l-am lasat cam 12 minute pe fiecare parte).
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 15 ani |
|