R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Alexanndra1994 Profile
| Femeie 23 ani Bucuresti cauta Barbat 23 - 42 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
6 bucati muschi, ½ kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, sare, piper
Preparare Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de snitele. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe la foc relativ tare(dupa ce nu mai ard carbunii cu flacara intorcandu-se la fiecare 10 secunde). Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit. In lipsa unei tigai se poate folosi discul.Optional se pot inlocui ciupercile cu cartofi taranesti cu conditia ca peste biftec sa fie pus puitin unt si patrunjel dupa ce este luat de pe gratar...va fi mai fraged
Durata 1 h
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 15 ani |
|