R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: luiza69
 | Femeie 19 ani Bucuresti cauta Barbat 27 - 75 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
 Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 676
|
|
1 kg. din orice fel de carne frageda, 250-300 gr. ciuperci, 100 gr. slanina afumata, sare, piper. Se taie carnea in felii groase de un cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn cam de 20 cm lungime. Pe fiecare se infig cite 4-5 bucati de carne intre care se intercaleaza o palarie de ciuperca si o felioara de slanina(sau kaiser). Tepusele se asaza culcate pe un gratar deasupra unui jar bine incins. Se intorc din timp in timp ca sa se rumeneasca uniform. Se sareaza dupa ce sint fripte(daca le sarati inainte carnea se va intari si ciupercile se vor usca.
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 16 ani |
|