R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
Lista Forumurilor Pe Tematici
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE R8 ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolalola pe Simpatie
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
26 - 80 ani
R8 ROMANIA / Retete culinare numai la gratar!!! / Iepure la ceaun  
Autor
Mesaj Pagini: 1
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
Aceasta reteta se poate face si la gratar.....mai bine zis la foc cu lemne in aer liber....aveti nevoie de un ceaun care sa-l suspendati de ceva si urmatoarele ingrediente.....eu am incercat reteta acasa la aragaz dar e acelasi lucru si la  jar:
Ingrediente necesare:
- un iepure
- 2-3 cepe
- slanina
- 2-3 cartofi
- o conserva de rosii conservate
- condimente


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
Ingrediente necesare:
- un iepure
- 2-3 cepe
- slanina
- 2-3 cartofi
- o conserva de rosii conservate
- condimente

iepure ceaun necesare:- iepure- 2-3 cepe- slanina- 2-3 cartofi- conserva rosii condimente SEF TARLA

30.8KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676

B20EZU a scris:

Ingrediente necesare:
- un iepure
- 2-3 cepe
- slanina
- 2-3 cartofi
- o conserva de rosii conservate
- condimente


iepure ceaun b20ezu necesare:- iepure- 2-3 cepe- slanina- 2-3 cartofi- conserva rosii condimente SEF TARLA

44.1KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
alta poza..

iepure ceaun alta poza.. SEF TARLA

38.3KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676

B20EZU a scris:

alta poza..


iepure ceaun b20ezu scris:alta poza.. SEF TARLA

45KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676

B20EZU a scris:


B20EZU a scris:

alta poza..


iepure ceaun b20ezu scris:alta poza.. SEF TARLA

44.6KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676

B20EZU a scris:


B20EZU a scris:


B20EZU a scris:

alta poza..


iepure ceaun b20ezu scris:alta poza.. SEF TARLA

34.7KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
cam asa trebuie sa arate....catre final....

iepure ceaun cam asa trebuie final.... SEF TARLA

50.3KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676

B20EZU a scris:

cam asa trebuie sa arate....catre final....


iepure ceaun b20ezu scris:cam asa trebuie final.... SEF TARLA

36KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
Si..voila...pofta buna.....ca timp in jur de 2-3 ore la foc mic pana capata o consistenta ca cea de stufat.......ptr completare se poate pune apa si putin vin alb de buna calitate.....

iepure ceaun timp jur 2-3 ore foc mic pana capata cea completare poate pune apa putin vin alb buna SEF TARLA

36.7KB


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la