R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
Lista Forumurilor Pe Tematici
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE R8 ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Larina23 24 ani
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
28 - 80 ani
R8 ROMANIA / Retete culinare numai la gratar!!! / Pastrama de caprioara  
Autor
Mesaj Pagini: 1
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
PASTRAMA DE CAPRIOARA
Cantitati(socotite la un kilogram de carne)
22 g sare
2 g piper pisat
1 g silitra
2 g zahar
5 g boia de ardei
2 g coreandru
30 g usturoi zdrobit.
    Carnea de caprioara se taie in bucati groase de 2-3 cm si late de 4-5 cm,iar in lungime se lasa asa cum iese din taietura.Condimentele se amesteca si cu o parte din ele se freaca carnea care se aseaza indesata intr-un vas emailat si pe deasupra se presara restul de condimente.Deasupra se pune un fund de lemn,pe el o greutate si se lasa timp de 2-3 zile la fum,in conditii de temperatura normala a mediului ambiant,sau la fum fierbinte pentru circa 3 ore.Pastrama se serveste numai rece,taiata subtire.


_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la