R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Larina23 24 ani
| Femeie 24 ani Timis cauta Barbat 28 - 80 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
PASTRAMA DE CAPRIOARA Cantitati(socotite la un kilogram de carne) 22 g sare 2 g piper pisat 1 g silitra 2 g zahar 5 g boia de ardei 2 g coreandru 30 g usturoi zdrobit. Carnea de caprioara se taie in bucati groase de 2-3 cm si late de 4-5 cm,iar in lungime se lasa asa cum iese din taietura.Condimentele se amesteca si cu o parte din ele se freaca carnea care se aseaza indesata intr-un vas emailat si pe deasupra se presara restul de condimente.Deasupra se pune un fund de lemn,pe el o greutate si se lasa timp de 2-3 zile la fum,in conditii de temperatura normala a mediului ambiant,sau la fum fierbinte pentru circa 3 ore.Pastrama se serveste numai rece,taiata subtire.
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 14 ani |
|