R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: swiss_virginia pe Simpatie.ro
 | Femeie 25 ani Cluj cauta Barbat 27 - 54 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
 Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 676
|
|
Se ia carne de oaie/berbecut 4kg dezosata se taie in bucati groase de 1cm si lungi cam de vreo 15-18cm.Carnea se curata de pielite.Apoi se face un amestec pisat din:2-3 capatani de usturoi romanesc,1/2lingurita de piper negru pisat,,sare 100 gr,1ardei iute(daca e foarte iute daca e mai putin iute puneti 2, curatati de seminte),boia ardei dulce 2linguri, cimbru 2 linguri,100gr apa.Se freaca apoi bucatile de berbecut proaspat taiate cu acest amestec.Apoi se pune intr-o cratita care se inchide ermetic si se da la frigider cam 7-10 zile,timp in care pastrama este intoarsa zilnic.Se da apoi la gratar si se serveste cu must si mamaliguta. Reteta a fost testata!...O lingura inseamna cam 10gr.
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 17 ani |
|