R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
Lista Forumurilor Pe Tematici
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE R8 ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
iulia2006
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 49 ani
R8 ROMANIA / Retete culinare numai la gratar!!! / Peste la gratar  
Autor
Mesaj Pagini: 1
B20EZU
SEF TARLA

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
Cel mai bun peste la gratar este Crapul romanesc, cel de balta nu de crescatorie, apoi carasul,somnul,macroul,pastravul.Cand faci un peste la gratar trebuie sa-l cureti de solzi in primul rand, daca e prea mare adica peste 1,2 kg se taie in bucati,trebuie tinut cont de tipul pestelui(spre deosebire macroul si pastravul este mai fad decat restul pestilor si necesita un alt fel de coacere), apoi sa-l sarezi, iar daca se inscrie in dimensiuni se cresteaza transversal de cateva ori ptr a permite coacerea lui.Pestele se poate de altfel si fileta adica facut file urmand acelasi procedeu insa taia in bucati pe care sa le puteti intoarce...De mentionat ca dupa curatirea de solzi cu spatele unui cutit se va eviscera aruncand toate organele interne si se va spala.Ptr cei care vor un peste semi facut pe gratar recomand:folie de aluminiu, 1 morcov mic, 1ceapa mica(daca preferati si aroma de ceapa,daca nu nu e necesar sa puneti ptr ca gustul va fi acelasi si cu ceapa si fara), 1 cartof mic.Legulele se taie rondele subtiri cat sa acopere pestele si se imacheteaza in aluminiu, pestele si legumele care il inconjoara si se da la gratar circa 30-50 min  intorcandu-se cam la 3-4 min pe fiecare parte.

_______________________________________
NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la