R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: iulia2006
| Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 49 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
Cel mai bun peste la gratar este Crapul romanesc, cel de balta nu de crescatorie, apoi carasul,somnul,macroul,pastravul.Cand faci un peste la gratar trebuie sa-l cureti de solzi in primul rand, daca e prea mare adica peste 1,2 kg se taie in bucati,trebuie tinut cont de tipul pestelui(spre deosebire macroul si pastravul este mai fad decat restul pestilor si necesita un alt fel de coacere), apoi sa-l sarezi, iar daca se inscrie in dimensiuni se cresteaza transversal de cateva ori ptr a permite coacerea lui.Pestele se poate de altfel si fileta adica facut file urmand acelasi procedeu insa taia in bucati pe care sa le puteti intoarce...De mentionat ca dupa curatirea de solzi cu spatele unui cutit se va eviscera aruncand toate organele interne si se va spala.Ptr cei care vor un peste semi facut pe gratar recomand:folie de aluminiu, 1 morcov mic, 1ceapa mica(daca preferati si aroma de ceapa,daca nu nu e necesar sa puneti ptr ca gustul va fi acelasi si cu ceapa si fara), 1 cartof mic.Legulele se taie rondele subtiri cat sa acopere pestele si se imacheteaza in aluminiu, pestele si legumele care il inconjoara si se da la gratar circa 30-50 min intorcandu-se cam la 3-4 min pe fiecare parte.
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 17 ani |
|