R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Andra Rosianu pe Simpatie
| Femeie 30 ani Bucuresti cauta Barbat 30 - 48 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
Ca si in cazul carnii de oaie la gratar aceasta se va curata de pielite se vor alge mushiuletii si cotletul care se vor frige pe graturul f incins cam 1min pe o parte, 1 pe alta timp in care la fiecare intoarcere a carnii acesta va fi stopita cu vin rosu ca sa se gragezeasca si sa nu se intareasca. Timpul de frigere a carnii nu va depasi 5 min pe ambele parti.Interiorul va fi de culare rosiatica(''in sange'') iar exteriorul va fi un pic crocant.Ptr ca friptura sa se fragezeasca mai mult dupa ce o luati dupa gratar va trebui s-o puneti intr-un vas de preferabil IENA care va tine si carnea calda iar prin condensul interior se vor fragezii marginile crocante..)Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta..
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 17 ani |
|