R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Profil Manuela25
| Femeie 19 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 62 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
Dupa ce ati terminat fripturile de facut in jarul ramas puneti niste cartofi necuratati de coaja, insa spalati inainte pe care ii intoarceti cam dupa 3-4 min.Jarul trebuie sa fie domol.Daca este prea puternic puneti-i catre marginea jarului ca sa nu se arda(in cazul in care vreti sa-i coaceti in timpul frigerii fripturii procedati la fel).
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 17 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
Dupa coacere se pot servi alaturi de friptura in 2 moduri: -fie se vor taia pe jumatate si se va scobi continutul care se va amesteca intr-un bol cu cascaval sau branza de oaie,marar,usturoi si putina smantana dupa care se vor umple la loc; -fie se face un amestec de smantana,rozmarin,usturoi si marar care se va turna peste cartofii dati pe jumatate.
Condimentele si sosurile se pot folosi si in urmatoarea combinatie: -oregano+busuioc proaspat+usturoi+ulei vegetal; -rozmarin+usturoi+busuioc+ulei vegetal; -coriandru verde+usturoi; -marar+smantana+usturoi; -ceapa verde+smantana+branza oi+patrunjel; -mustar+usturoi+rozmarin;
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 14 ani |
|