R8 ROMANIA
Forum dedicat posesorilor de Dacia 1100 - R8 - R10 .....
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
R8 ROMANIA | Reguli | Inregistrare | Login
POZE R8 ROMANIA
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: Lolalola
| Femeie 23 ani Cluj cauta Barbat 26 - 80 ani |
|
B20EZU
SEF TARLA
Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 676
|
|
Se aleg circa 1kg vinete(2-3 potrivite) si cam 6-8 ardei gras sau capia.Se face focul din lemne, se pun vinetele direct in foc si se intorc cam la 2-3 min(focul se va stropi cu apa ptr a nu fi prea violent si ptr a putea intoarce vinetele).Vinetele sunt gata cand la apasarea capatului, unde e codita care sub nici o forma Nu va fi rupta inainte de a o pune in foc,va fi destul de moale si vor avea un aspect foarte moale in partea din fata.Ardeii se vor pune direct pe jarul repede pana se vor innegri, vor fi intorsi functie de cat de repede e focul.Cand ii luati de pe jar se vor pune intr-o cratita cu capac si peste fiecare ardei se va presara sare mare de bucatarie cate un praf peste toti care sunt gata.Sarea ii va face mai usor de curatat.Se curata vinetele de coaja neagra carbonizata la fel si ardeii.Apoi vinetele, ceea ce a ramas dupa curatare se vor sara, toca, se va pune putin ulei,o ceapa medie tocata marunt.Va rezulta o salata de vinete.Ardeii se vor curata la randul lor de coaja carbonizata se vor pune in otet cu sare, ulei si usturoi ptr cateva minute cu conditia sa fie taiati la varf ptr a patrunde aromele in el.Vinetele se vor manca cu ardeii preparatiPofta buna!..
_______________________________________ NU E TREN PRECUM METROUL,PLACERE CA LIBIDOUL SI MASINA CA RENO-UL!
|
|
pus acum 17 ani |
|